Del tap de vi a la gallina de Pasqua

Una activitat enoinfantil en família




El dia 12 d'abril us convidem a viure l'entrada a la Setmana Santa en família a Can Pasqual, a Gelida, amb una proposta diferent.

La mainada es divertirà creant, a partir dels nostres taps de vi, la seva pròpia gallina de Pasqua, mentre s'endinsen tot jugant en l'origen, el significat i el simbolisme de la gallina i l’ou en aquesta festivitat.

Els pares, gaudiran d'un espai de lleure, en un entorn rural, mentre assaboreixen un esmorzar campestre de qualitat, amb productes artesans, de proximitat, acompanyats del nostre vi, l'Oxigen.

En un ambient relaxat i obert, cadascú podrà gaudir de l'experiència lliurement. Per això comptarem amb la col·laboració de la Mercè Carafí, de Tékhnê Factoria de les Arts, que conduirà l'activitat infantil (en la que, evidentment, tothom hi serà benvingut, petits i grans). I hi serem presents, també, el Francesc i la Noemí, responsables del projecte de Can Pasqual, per acompanyar-vos i compartir amb vosaltres tot allò que vagi sorgint entre mos i mos.

El celler-museu serà obert a tothom.

     Trobada: Dissabte 12 d'abril a les 11h a Can Pasqual
     Conductors de l’activitat; Mercè Carafí (Historiadora de l'art), Francesc Pasqual
     (Enginyer Agrícola i Cap de l’explotació) i Noemí Vilaseca (Enginyera Agrícola i
     Responsable del projecte viticultural de Can Pasqual)
     Durada de l'experiència: 2h*
     Durada de l'activitat infantil: aproximadament 1h
     Edat: A partir de 4 anys
     Aportació: 6€ per persona (nens i adults)
     Reserva: Al 93 779 01 57 (laborables de 9h a 15h) o a canpasqual@canpasqual.com
     Places limitades

Ah, i de casa heu de portar una cosa: una agulla d’estendre la roba de fusta!

* per aquells qui, un cop acabada l'activitat, vulgueu seguir gaudint d'un dia entre vinyes, o fins i tot, quedar-vos-hi a fer un pícnic, tenim un munt de propostes a tocar de la masia, no dubteu a consultar-nos-les!


"La creativitat a partir dels taps de vi, és una manera lúdica d’endinsar els nens i les nenes en la cultura del vi i a partir d’aquí fer-los conèixer el patrimoni paisatgístic, artístic, folklòric i cultural del nostre territori."

Mercè Carafí. Tékhnê Factoria de les Arts


SEGUR QUE CONEIXES ALGÚ QUE HI POT ESTAR INTERESSAT, FES-LI SABER!