Benvinguda

Benvinguts a Can Pasqual


La història de Can Pasqual comença l’any 1531, quan Joan d’Erill-Orcau, senyor de Gelida, féu donació a l’aleshores majordom del castell, Jaume Pasqual, de la masia i les terres que la conformen. A partir d'aquest moment, i durant 15 generacions, la família Pasqual ha tingut cura de la masia i dels seus conreus, que s’han anat transformant en sintonia amb la forma de vida i activitats de cada època.

Situada, però, al Penedès, terra de vinya, no és estrany que aquest hagi estat i en segueixi essent el cultiu principal i tampoc que la casa hagi estat fortament vinculada a l'elaboració de vins, caves i misteles. Un món apassionant, el vitivinícola, al que generació rere generació ha anat aportant els seus propis coneixements; l'experiència de prop de 500 anys treballant aquesta terra, per obtenir-ne el millor fruit.

Els temps canvien, i les ocupacions també. A Can Pasqual, però, seguim lluitant per conservar i transmetre el nostre llegat: aquest contacte amb la terra que tant valorem i un ofici, el d'agricultor, que portem a la sang i que encara avui segueix dibuixant i donant valor als nostres paisatges.