Entorn

La finca es troba ubicada a la zona NE de la DO Penedès, al municipi de Gelida. La seva situació i el pas de l’Anoia pel seu territori, la doten de tota una gamma de paisatges que, a diferència d’altres zones del Penedès, van des la plana fins als turons passant pels propis de la llera de riu. Tots ells, sempre presidits, al fons, per la muntanya de Montserrat.

Amb un clima mediterrani, encara que amb hiverns força freds, els cultius que tradicionalment millor s’hi han adaptat han estat la vinya, l’olivera, l’ametller i els cereals. I per la gran quantitat de cursos d’aigua que l’atravessen, també els fruiters, l’horta i els arbres de riu. La resta, s’ha mantingut, encara avui, com a espai forestal.

Actualment, de les 60ha totals de les que disposa, 35ha són ocupades per vinya repartida en parcel·les de superfície més aviat reduïda. En la seva majoria estan orientades a migdia i presenten terrers que van des de les argiles blavoses d'origen marí amb abundant fauna fòssil fins a les terres franques.

Aquesta gran variabilitat potencia la singularitat de cada vinya. Un aspecte que apreciem i que ens porta a tractar-les d’una forma personalitzada, començant ja des d’un bon inici, amb una selecció acurada de la varietat i el peu idonis en cada cas per tal d’obtenir-ne la màxima expressió i el millor producte.